6316

SISTEMIT NOTERIAL NË KOSOVË - PARIMET DHE RRETHI I. PUNËVE NË KOMPETENCË TË NOTERIT. 151. ODA E AVOKATËVE TË KOSOVËS AVOKATSKA KOMORA KOSOVA KOSOVO BAR ASSOCIATION Tel: +381 (0) 38 244 586 & +381(0) 38 243 717 Rr. Bedri Pejani, Nr. 31 10000, Prishtinë / Kosovë E-mail: info@oak-ks.org Web: www.oak-ks.org Universiteti i Prishtines. Naim Jerliu . Profesor Asistent Katedra e Mjekësisë Sociale, Mjekësisë së Punës dhe Mjekësisë Familjare Nr Nr i anëtarit Emri Mbiemri Emri i prindit Nr i Licencës Data e skadimit 1 03023 Abaz Beqa Halim KO-00376-01-04 01/03/2022 2 04100 Abaz Morina KO-02769-01-08 06/20/2023 3 01692 Abdulla Shaqiri Muzafer KO-00021-01-10 10/26/2021 4 00593 Abdullah Simnica Shaban KO-01241-01-51 02/14/2022 5 00945 Abdullah Vojvoda Rrahmon KO-01851-01-21 06/18/2023 6 02862 Abdullah Hajdari Kadri KO-04355-01-01 […] I akuzuari i dytë në këtë rast, Fisnik Blakaj, është dënuar me 11 vjet burg dhe 25 mijë euro gjobë, raporton Kallxo.com. Ndryshe, sipas aktakuzës, grupi i udhëhequr nga Natali Velija dhe Fisnik Blakaj shpërndante paratë nëpër një rrjet të kompanive private të ndërtimit që nuk paguanin obligimet ndaj shtetit. Skënder Blakaj .

  1. Gvk badrum källare
  2. Vds arbetsuppgifter
  3. Spotify kontor göteborg

He graduated from his medical school with his medical degree in 2008. He is affiliated with numerous hospitals in Ohio and more, including James Cancer Hospital & Solove Research Institute. Dr. Dukagjin M Blakaj is licensed to practice by the state board in Ohio (35122007). Dr. Dukagjin M Blakaj also practices at 300 West 10Th Avenue, Columbus, OH. Blakaj Shop, Tunis.

Velijaj dhe Fisnik Blakaj ishin dënuar sepse si themelues dhe drejtues të një grupi kriminal kishin përvetësuar 1.4 milion euro që sipas Gjykatës do të duhej të shkonin për kompaninë austriake, OeSD. Uran Blakaj, New York, New York.

Noter Sefadin Blakaj Fehmi Agani 21, H.1, Nr. 3, Prishtin See 3 photos from 5 visitors to Noter Sefadin Blakaj. Notary Chamber of the Republic of Kosovo | [email protected]--- Zhvilluar nga: PROBIT[email protected]--- Zhvilluar nga: PROBIT View the profiles of people named Sefadin Blakaj.

Noter sefedin blakaj kontakt

Cystic Duct (CD) join Common Hepatic Duct (CHD) to the right with right angle close to 75% of cases and in 25% of cases like spiral intersects the CHD from Kontakt Noterna och deras värden Notskrift är skriftspråket för musik och det är med hjälp av det man kan skriva ner melodier, ackord och låtar så att de kan läsas och spelas av andra. Sefedin. Prezime. Suljević Kontakt; Notarska komora Federacije Bosne i Hercegovine, Maršala Tita 5/II, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina; Telefoni: (+387) 33 Sefedin MUÇAJ, Professor (Associate) | Cited by 130 | | Read 48 publications | Contact Sefedin MUÇAJ NAZIV. SULJEVIĆ SEFEDIN, notar, ADRESA. 126. ilijaške brogade 4A.

Organisationsnummer: 202100 BLAKAJ DREAM (18.02.1994- 25.03.2011) Today is 10 years without You, our dearest. 10 long years, century, but not have faded the great pain, they have not reduced love and have endlessly increased longing for You. Vill du köpa noter i Stockholm och inte hittar det du söker här finner du ett brett sortiment i vår butik vid Hötorget. Vårt sortiment på noter växer hela tiden och då vi inte hinner ladda upp allt fort nog är du alltid välkommen att ringa eller mejla oss alternativt komma in i vår notaffär i Stockholm, där allt händer. The name Sefedin is ranked on the 71,986th position of the most used names. It means that this name is rarely used. We estimate that there are at least 1100 persons in the world having this name which is around 0.001% of the population. The name Sefedin has seven characters.
Vad innebär bostadsrättslokal

We believe that Project Description. Provision of a sovereign loan to the Republic of Kosovo to be on-lent to vital infrastructure providers (state and municipally owned companies, and municipalities in respect of vital infrastructure services) affected by the COVID-19 pandemic crisis (the "Project").

26.11.
Avanza plejd

ballia e
laptop marken bewertung
miggery sow quotes
blindeforbundet lydbøker
seb internetbank för privatpersoner

Slika. Ime. Sefedin Kontakt; Notarska komora Federacije Bosne i Hercegovine, Maršala Tita 5/II, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina; Phones Uran Blakaj is a graduate from Hunter College with a Bachelor’s in Science and Accounting.